popust.com | 990 din za minival voćnim kiselinama za sve dužine kose plus šišanje, pakovanje kose! Za sve koje žele frizuru sa više sjaja, lokni i volumena!
prijavite se za prijem ponuda

Kategorije

Završene akcije

Socijalne mreže

 

990 din za minival voćnim kiselinama za sve dužine kose plus šišanje, pakovanje kose! Za sve koje žele frizuru sa više sjaja, lokni i volumena!

 
- 51 %
Standardna cena
Cena sa popustom
Uštedite

Ponuda je isteklaUkupno prodato vaučera: 636

 

O ponudi

Napomene
  • Ponuda obuhvata: minival voćnim kiselinama za sve dužine kose plus šišanje, pakovanje kose
  • Vaučer važi za jednu osobu
  • Jedna osoba može kupiti samo jedan vaučer
  • Obavezno je zakazivanje telefonom

Kupljene vaučere možete iskoristiti od 07.04. do 14.08.

Sećate se prošlih godina i kako su šiške bile u modi, svaka žena je negovala barem jednu verziju i imali smo osećaj da drugi način šišanja u tom trenutku i ne postoji. Kako se svega brzo zasitimo, tako su i šiške polako ali sigurno pale u drugi plan istisnute nekim novim i modernijim trendom. Na red je došao minival. Znate da mi za Vas biramo samo ono što znamo da će biti moderno.

Sa novom frizurom i dodatnim sjajem, u Vašoj okolini postaćete pojam za glamur i verujte nam nikog nećete ostaviti ravnodušnim. Salon koji Vam preporučujemo zove se salon Vaša žena. Razlog zbog kojeg preporučujemo baš ovaj salon je jednostavan. Salon Vaša žena radi minival voćnim kiselinama za pamćenje. Ukoliko ih još niste posetili, uradite to obavezno, jer način na koji oni rade frizure, ostaviće Vas bez daha.

 

 


O firmi

U Frizersko kozmetičkom salonu Vaša žena dočekaće Vas mlade, nasmejane i vešte radnice koje će se potruditi da Vaša kosa, nokti i telo izgledaju savršeno, lepše nego ikada pre! Opustićete se u čistom i jako prijatnom ambijentu, a Vi se slodobno prepustite pravim rukama majstora!

Imaju širok asortiman frizerskih usluga kao i negu noktiju, depilacije. Kada dođete jednom, sigurno ćete se vratiti i drugi put!

 

Frizersko kozmetički salon Vaša žena
16. Oktobra 15, Beograd
064 95 57 696
vasazenamarijana@gmail.com
Radno vreme:

Ponedeljak - subota: 10:00h-20:00h

<< Sve akcije Pošaljite komentar

 

Komentari

 

Za ovu akciju nema komentara. Dodajte prvi!