prijavite se za prijem ponuda


Preporuči prijatelja i zaradi

 

Kategorije

Završene akcije

Socijalne mreže

 

Kako funkcioniše preporučivanje?

Objavljene akcije će uspeti samo ako se prijavi dovoljan broj kupaca. Omogućite sebi da dođete do željene ponude tako što ćete pozvati svoje prijatelje da se učlane na popust.com. Samim time, raste šansa da će ponuda uspeti i da ćete ostvariti željeni popust.

To nije sve. Za svakog novog člana koga dovedete na popust.com, vaš nalog će biti kreditiran za 100 din! Osvojenu nagradu možete koristiti za sve kupovine na popust.com.

Možete pozivati neograničen broj prijatelja i nagrada važi za svakog od njih! Uslov je da novi član izvrši kupovinu unutar 15 dana od dana učlanjenja.

 

Kako da preporučim prijatelja?

Najpre, morate biti aktivni član popust.com. Svi korisnici koji su preko popust.com kupili robe i usluge u iznosu od najmanje 1000 din mogu na ovoj strani da unesu email adresu prijatelja. popust.com će prijatelju poslati email koji sadrži Vaš poziv.

Kada Vaš prijatelj prihvati poziv i otvori nalog kod nas, mora izvršiti kupovinu unutar 15 dana od dana registracije. Nakon obavljene kupovine, Vaš račun će biti kreditiran za iznos od 100 din, koje u narednih 30 dana možete potrošiti na bilo koju od atraktivnih akcija na popust.com.

 

To je sve?

Naravno da ne :) popust.com ne bi postojao bez Vas i zato na kraju meseca nagrađujemo najaktivnije članove koji su doveli najviše prijatelja vrednim nagradama. Preporuči i zaradi!

 

Preporuči

  • Unesite ime

  • Unesite validnu email adresu

  • Unesite ime

  • Unesite validnu email adresu

    Email adresa je već registrovana na popust.com

  • Unesite poruku

  • Hvala! Poziv prijatelju je poslat.

    Greška pri slanju poruke. Molimo pokušajte kasnije.