10 časova jahanja na Beogradskom Hipodromu - Popust.com

10 časova jahanja na Beogradskom Hipodromu

Časovi jahanja sa iskusnim trenerima u Udruženju Bela Griva

, , , ,

Sve ljubitelje konja Udruženje Bela griva očekuje na Beogradskom Hipodromu. Kroz sticanje veštine jahanja, ali i kroz niz radnji poput timarenja konja, upoznavanja sa osnovnom opremom za jahače i konje, sedlanja konja, učenja o ishrani… Udruženje Bela griva garantuje da će ovo biti kvalitetno provedeno vreme na otvorenom prostoru i u prirodi, jer svež vazduh, dobra zabava i aktivnost odličan su način da najmlađi zavole zdrav život. 

U njihovoj školi jahanja rade samo profesionalni treneri, koji se sa konjima kao i sa polaznicima škole Bela griva ophode sa puno pažnje, koncentracije i brige. Na Hipodromu ima dovoljno uslova za vežbu i zbližavanje životinje sa decom i odraslima. Željno vas očekuju!

Jahanje je ekstremni sport. Sajt, udruženje i treneri ne snose odgovornost za eventualne padove i povrede. Vaučer važi za osobe do 75 kila. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih probelma, pre kupovine vaučera konsultujte udruženje.

Prolećno radno vreme za odrzavanje casova je od 10-18h svakog dana osim Ponedeljkom. Zakazivanje i dalje putem telefona ili vibera (kontakt broj dobijate na kupljenom vaučeru) , od 11-17h, dva dana unapred za radni dan i do srede za vikend.

 

Udruženje Bela Griva

Naše udruženje Bela griva, za sve ljubitelje najlepših životinja pruža usluge škole jahanja za sve uzraste, pansion za konje u kojima su potpuno bezbedni i namireni, trening konja za razna takmičenja, terensko jahanje, kao i iznajmljivanje konja za različite svrhe.U našoj školi jahanja rade samo profesionalni treneri, koji se sa konjima kao i sa polaznicima škole Bela griva ophode sa puno pažnje, koncentracije i brige.Cilj su nam razvijanje ljubavi, međusobnog poverenja i zadovoljni klijenti.

UDRUŽENJE BELA GRIVA

Rekreativno jahanje-Skola Jahanja Bela Griva | Facebook

Šta ponuda uključuje ?

Škola jahanja – 10 časova jahanja 

Jedan čas traje 30 minuta

Kupon važi za jednu osobu  

Možeš kupiti više kupona 

Ponuda važi za osobe do 75kg težine

Ukoliko imate bilo kakve zdravstvene probleme, obavezno je konsultovati se sa školom

Obavezna najava

Ukoliko nisi u mogućnosti da dođeš u zakazano vreme, obavezno otkaži svoj termin minimum dan ranije. U suprotnom tvoj kupon će se smatrati iskorišćeni

Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće koristiti

 

Preostalo vreme za kupovinu
17000.00 RSD 9500.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78