12 časova jahanja na Beogradskom hipodromu - Popust.com

12 časova jahanja na Beogradskom hipodromu

12 časova jahanja od 45 minuta

, , ,

Sve ljubitelje konja Udruženje Bela griva očekuje na Beogradskom Hipodromu. Kroz sticanje veštine jahanja, ali i kroz niz radnji poput timarenja konja, upoznavanja sa osnovnom opremom za jahače i konje, sedlanja konja, učenja o ishrani… Udruženje Bela griva garantuje da će ovo biti kvalitetno provedeno vreme na otvorenom prostoru i u prirodi, jer svež vazduh, dobra zabava i aktivnost odličan su način da najmlađi zavole zdrav život. 

U njihovoj školi jahanja rade samo profesionalni treneri, koji se sa konjima kao i sa polaznicima škole Bela griva ophode sa puno pažnje, koncentracije i brige. Na Hipodromu ima dovoljno uslova za vežbu i zbližavanje životinje sa decom i odraslima. Željno vas očekuju!

Jahanje je ekstremni sport. Sajt, udruženje i treneri ne snose odgovornost za eventualne padove i povrede. Vaučer važi za osobe do 75 kila. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih probelma, pre kupovine vaučera konsultujte udruženje.

Prolećno radno vreme za odrzavanje casova je od 10-18h svakog dana osim Ponedeljkom. Zakazivanje i dalje putem telefona ili vibera (kontakt broj dobijate na kupljenom vaučeru) , od 11-17h, dva dana unapred za radni dan i do srede za vikend.

 

Udruženje Bela Griva

Naše udruženje Bela griva, za sve ljubitelje najlepših životinja pruža usluge škole jahanja za sve uzraste, pansion za konje u kojima su potpuno bezbedni i namireni, trening konja za razna takmičenja, terensko jahanje, kao i iznajmljivanje konja za različite svrhe.U našoj školi jahanja rade samo profesionalni treneri, koji se sa konjima kao i sa polaznicima škole Bela griva ophode sa puno pažnje, koncentracije i brige.Cilj su nam razvijanje ljubavi, međusobnog poverenja i zadovoljni klijenti.

UDRUŽENJE BELA GRIVA

Šta ponuda uključuje ?

  • paket od 12 časova jahanja od 45 minuta u školi jahanja „Bela Griva“

Preostalo vreme za kupovinu
20000.00 RSD 13000.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78