500 din trajnu epilaciju areole diodnim laserom u ordinaciji "Medica centar" u Nišu - Popust.com

500 din trajnu epilaciju areole diodnim laserom u ordinaciji „Medica centar“ u Nišu

Tretman trajne epilacije areole za 500 dinara umest0 1000 dinara

, , , , ,

U cenu je uključeno:

  • trajna epilacija diodinim laserom – areola!

Šta treba znati o trajnoj epilaciji diodnim laserom

Iskustvo je pokazalo da su diodni laseri najefikasniji za trajno i bezbolno uklanjanje neželjenih dlaka. Podaci iz literature navode da se IPL metodom eliminiše 60-65% dlaka, dok je za diodni laser taj procenta 70-75%. Prateće neprijatne senzacije i nusefekti tretmana su primenom diodnog lasera smanjeni na minimum. Talasna dužina svetlosti od 808 nm i način aplikovanja svetlosne energije je zaslužan za efikasnost i minimalan intenzitet neprijatnosti prilikom i posle tretmana. Diodnim laserom moguć je tretman na svim tipovima kože, od 1 do 4, tokom cele godine.

Rasprostranjeno je mišljenje da epilaciju ne treba raditi za vreme letnjih meseci. Medjutim, za razliku od IPL epilacije ksenonskom lampom, epilaciju diodnim laserom u SHR tehnici je moguce sprovesti tokom čitave godine, bez ograničenja na letnje mesece.

Diodni laseri eliminisu dlake po istom principu kao i sve IPL metode (Xenon lampe, ND Yag laseri, Aleksandrit laseri i sl.). Mehanizam akcije se bazira na absorpciji energeije laserskog zraka od strane melanina (tamni pigment) dlake što dovodi do pregerevanja korena dlake, uništavanja krvnih sudova koji ishranjuju dlaku i uništavanja germinativnih ćelija folikula dlake iz kojih se dlaka stalno obnavalja. Iz ovih razloga, diodni laser je najefikasniji u tretmanu tamnih dlaka, kada je pozitivne efekte moguće dobiti na nižim energijama i sa manjim brojem tretmana. U slučaju svetlih dlaka potreban je veći broj tretmana uz upotrebu većeg intenziteta laserskog zraka. Zbog toga je tretman svetlih dlačica povezan sa većim rizikom od komplikacija.

Diodni laser je najefikasniji u tretmanu dlaka koje se nalaze u anagenoj fazi rasta. Dve nedelje nakon tretmana dlake počinju da otpadaju i taj proces se nastavlja jos dve naredne nedelje. Zbog toga tretmane treba ponavljati na 4-5 nedelje.

 

Jedno najčešćih pitanja klijenata je povezano sa brojem neophodnih tretmana. Teško je unapred dati precizan odgovor na to pitanje. Treba znati da je “svaki čovek kosmos za sebe”. Drugim rečima, individualne razlike između ljudi po pitanju tipa kože, gustine dlaka, količine melanina u dlakama, brzine rasta dlaka, osetljivosti na traumu laserskog zračenja i td., čine svako predviđanje nezahvalnom akcijom. Ono što je iskustvo pokazalo je to da se broj tretmana obično kreće između 4 i 7.

Kada ne treba raditi trajnu epilaciju diodnim laserom talasne dužine 808 nm

Trajnu epilaciju diodnim laserom ne bi trebalo raditi kod trudnica, osoba sa herpesom, kada postoje sumnje na maligne promene na koži, na podrucjima sa tetvažama i mladežima (mladeže treba zaštiti ili zaobići tokom epilacije), na područjima sa svežim ožiljcima i kod osoba koje uzimaju fotosenzitivne lekove kao što su antikoagulansi. Komplikacije laserske epilacije su veoma retke, gotovo isključene ukoliko se pravilno rukuje aparatom. Međutim, prolazne hiper i hipopigmentacije su ipak moguće i predstavljaju prolaznu pojavu koju većina klijenata prihvata. Isto važi i za blago crvenilo i otok kože koji se javljaju posle tretmana.

Šta ponuda uključuje ?

  • Vaučer obuhvata: trajnu epilaciju areole diodnim laserom u ordinaciji „Medica centar“ u Nišu!
  • Obavezno je zakazivanje tri dana unapred!
  • Radno vreme: pon-petak 09-20 h; subota 09-13 h
  • Vaučer poneti prilikom dolaska na tretman!
  • Vaučer važi za jednu osobu i za jedan tretman!
  • Sve neophodne informacije se mogu naći na sajtu poliklinike http://www.medicacentar.info/
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Preostalo vreme za kupovinu
1000.00 RSD 500.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78