599 din za trajnu epilaciju diodinim laserom - pazuh u ordinaciji "Medica centar" u Nišu - Popust.com

599 din za trajnu epilaciju diodinim laserom – pazuh u ordinaciji „Medica centar“ u Nišu

Tretman trajne epilacije pazuha za samo 599 dinara

, , , , ,

Žao nam je, ovaj kupon trenutno nije u ponudi.
Pogledajte druge kupone iz ove kategorije na ovom linku

U cenu je uključeno:

  •   trajna epilacija diodinim laserom – pazuh

Šta treba znati o trajnoj epilaciji diodnim laserom?

Iskustvo je pokazalo da su diodni laseri su najefikasniji za trajno i bezbolno uklanjanje nezeljenih dlaka. Podaci iz literature navode da se IPL metodom eliminise 60-65% dlaka, dok je za diodni laser taj procenta 70-75%. Pratece neprijatne senzacije i nusefekti tretmana su primenom diodnog lasera smanjeni na minimum. Talasna duzina svetlosti od 808 nm i nacin aplikovanja svetlosne energije je zasluzan za efikasnost i minimalan intenzitet neprijatnosti prilikom i posle tretmana. Diodnim laserom moguc je tretman na svim tipovima koze, od 1 do 4, tokom cele godine.
Rasprostranjeno je misljenje da epilaciju ne treba raditi za vreme letnjih meseci. Medjutim, za razliku od IPL epilacije ksenonskom lampom, epilaciju diodnim laserom u SHR tehnici je moguce sprovesti tokom citave godine, bez ogranicenja na letnje mesece.
Diodni laseri eliminisu dlake po istom principu kao i sve IPL metode (Xenon lampe, ND Yag laseri, Aleksandrit laseri i sl.). Mehanizam akcije se bazira na absorpciji energeije laserskog zraka od strane melanina (tamni pigment) dlake sto dovodi do pregerevanja korena dlake, unistavanja krvnih sudova koji ishranjuju dlaku i unistavanja germinativnih celija folikula dlake iz kojih se dlaka stalno obnavalja. Iz ovih razloga, diodni laser je najefikasniji u tretmanu tamnih dlaka, kada je pozitivne efekte moguce dobiti na nizim energijama i sa manjim brojem tretmana. U slucaju svetlih dlaka potreban je veci broj tretmana uz upotrebu veceg intenziteta laserskog zraka. Zbog toga je tretman svetlih dlacica povezan sa vecim rizikom od komplikacija.

Diodni laser je najefikasniji u tretmanu dlaka koje se nalaze u anagenoj fazi rasta. Dve nedelje nakon tretmana dlake pocinju da opadaju i taj proces se nastavlja jos dve naredne nedelje. Zbog toga tretmane treba ponavljati na 4-5 nedelje.

Jedno najcescih pitanja pacijenata je povezano sa brojem neophodnih tretmana. Tesko je unapred dati precizan odgovor na to pitanje. Treba znati da je „svaki covek kosmos za sebe“. Drugim recima, individualne razlike izmedju ljudi po pitanju tipa koze, gustine dlaka, kolicine melanina u dlakama, bryine rasta dlaka, osetljivosti na traumu laserskog zracenja i td., cine svako predvidjanje nezahvalnom akcijom. Ono sto je iskustvo pokazalo je to da se broj tretmana obicno krece izmedju 4 i 7.

Ordinacija postoji od 2002. godine. Za to vreme je dozivela mnoge transformacije prilagodjavajuci se opremom i kadrovski promenama koje je razvoj savremene medicine nametao, kao i zahtevi pacijenata i trzista zdravstvenih usluga. U svakom momentu ordinacija okuplja 7-10 lekara, specijalista ginekologije i akuserstva, dermatologije i radiologije. Nazalost, Dr. Slavica Zlatkovic, Dr. Zlatko Spasic i Dr. Ivana Stamenkovic su nas zauvek i prerano napustili. Opremom i kadrovski ordinacija je u mogucnosti da pruzi pacijentima kompletan set usluga iz oblasti primarne zdravstvene zastite, odredjeni broj usluga iz oblasti sekundarne zdravstvene zastite, kao i neke laboratorijske usluge. Oprema u ordinaciji spada u red najmodernijih i naprednih dijagnostickih i terapisjkih uredjaja. Pored kolposkopa, 4D ultrazvucnog aparata, histeroskopskog stuba, radiotalasnog noza, raspolazemo i CO2 i ND YAG Q-swich laserom, ultrazvucnim nozem, ultrazvucnim kavitronom, uredjajem za ultrazvucni i radiotalasni lifting, Diodnim laserom, HIFU uredjajem, IPL-om… Osim osnovnih dijagnostickih metoda u ginekologiji i akuserstvu, postoje mogucnosti i za naprednu dijagnostiku bracne neplodnosti kod zena i muskaraca.

Šta ponuda uključuje ?

  • Vaučer obuhvata:Trajna epilacija diodinim laserom – pazuh!
  • Obavezno je zakazivanje 3 dana unapred!
  • Radno vreme: pon-petak 09-20 h; subota 09-13 h
  • Vaučer poneti prilikom dolaska na tretman!
  • Vaučer važi za jednu osobu i za jedan tretman!
  • Sve neophodne informacije se mogu naći na sajtu poliklinike http://www.medicacentar.info/
  • Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite bolnicu i pomerite zakazani termin, inače će Vam se vaučer računati kao iskorišćen!
  • Nakon krajnjeg označenog roka iskoristivosti, vaučer nije moguće iskoristiti!

Preostalo vreme za kupovinu
1200.00 RSD 599.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78