Dekorativni paket za rođendan - Popust.com

Dekorativni paket za rođendan

45% popusta

, ,

Žao nam je, ovaj kupon trenutno nije u ponudi.
Pogledajte druge kupone iz ove kategorije na ovom linku

Dekoracija prostora za proslavu – do 45% popusta

Napravi atmosferu i ambijent rođendanske žurke u kojem ćeš uživati zajedno sa gostima. Imamo sjajnu ponudu za tebe!

 

 • dekoraciju prostora za proslavu rođendana na otvorenom ili u zatvorenom po akcijskoj ceni dekorativnog paketa od 6490 din. (umesto 11800 din.)
 • pinjata – 15% popusta (Frozen, Spiderman, LOL, Paw patrol, košarkaška lopta, kinder jaje), po akcijskoj ceni od 1955 din. (umesto 2300 din.)
 • torta od kartona – 20% popusta: 1 sprat (16 parčića) – po akcijskoj ceni od 640 din. (umesto 800 din.); 2 sprata (26 parčića) – po akcijskoj ceni od 1040 din. (umesto 1300 din.); 3 sprata (32 parčeta) – po akcijskoj ceni od 1200 din (umesto 1500 din.)
 • stalak za kolače od stirodura – 20% popusta: po akcijskoj ceniod 800 din. (umesto 1000 din.)


Nijedna rođendanska žurka ne može da bude potpuna bez balona! Dekoracija se pravi od kvalitetnih balona, različitog oblika, u bojama po izboru, a pune se helijumom ili vazduhom, u zavisnosti od namene.
Uredi prostor za žurku na najkreativniji način, tim Asya shop-a je tu da ispuni bilo koju dekorativnu želju. Ako želiš da ostaviš utisak na svoje goste, onda su baloni pravi izbor!
Dekorativni paket sadrži: jedan folija balon u obliku broja visine 1m napunjen sa helijumom i sa tegićem u boji po izboru, dva postolja od balona sa vazduhom namenjenih za dekoraciju stola, dva buketa gumenih balona sa helijumom i tegom, dva tematska buketa sa helijumom, 40 gumenih jednobojnih balona sa sa vazduhom za dekoraciju poda i ime od stirodura za dekoraciju sto.

Pinjate su idealan izbor za veće dečije rođendane i super zabavu! Svaka pinjata je napunjena sa 1kg slatkiša i to: 650gr bombona sa voćnim filom različitih ukusa i 350gr mini eurokrem blokčića, kao i konfetama u razlčitom bojama. Osnova ove pinjate je lopta prečnika oko 40cm. Svaka pinjata se posebno izrađuje pa su moguća manja odstupanja. U pinjatu su ubačene i konfete kako bi efekat razbijanja bio još bolji. Napunjena pinjata je predviđena za proslavu za oko 30-ak dece. Pinjata može da se izradi u sledećim oblicima: Frozen, Spiderman, LOL, Paw patrol, košarkaška lopta, kinder jaje.

Torta od kartona sa 16 parčića (jedan sprat), 24 parčića (dva sprata), ili 32 parčića (tri sprata). Svi parčići su odvojeni.  Svaki sprat torte ima kartonsko postolje i uvezan je sa satenskom trakom, a torta je prilikom isporuke upakovana u til.

Stalak od stirodura za kolače, sa figurom lika iz crtaća po želji. Stalak je predviđen za mafine, popseve, i druge pojedinačne kolačiće.

 

Fabrika Pinjata Asya
Fabrika Pinjata Asya nalaze se u Beogradu. Nudi izradu unikatnih pinjata, dekoraciju balonima i širok asortiman rodjendanske opreme. Mlad kreativan tim Fabrike Pinjata stoji vam na raspolaganju i izlazi u susret svim vašim željama. Iskoristite super akcijske ponude koje smo kreirali za vas!

Šta ponuda uključuje ?

45% popusta na dekorativni paket za rođendan koji sadrži:

 • Jedan folija balon u obliku broja visine 1m, napunjen sa helijumom i sa tegićem (boja po izboru)
 • Dva postolja od balona sa vazduhom namenjenih za dekoraciju stola. Svako postolje sadrži po 4 standardna gumena balona veličine 12″ (boja po želji), 4 mala gumena balona veličine 5″ i na vrhu se nalazi folija balon u obliku srca ili zvezde sa natpisom na njemu po želji. Visina svakog od postolja je oko 50 cm
 • Dva buketa gumenih balona sa helijumom i tegom. Svaki buket sadrži po 4 gumena jednobojna balona (boja po želji) i 3 hrom balona
 • Dva tematska buketa sa helijumom.  Svaki od buketa sadrži po 6 standardnih gumenih balona (boja po želji) i na vrhu buketa je jedan folija balon po izboru, iz naše ponude (happy birthday ili frozen, spiderman, dinosaurus, mickey, minnie mouse, princeze…)
 • 40 gumenih jednobojnih balona sa sa vazduhom za dekoraciju poda (boja balona je po izboru, mogu se kombinovati različite boje)
 • Ime od stirodura za dekoraciju stola, visina početnog slova je 25cm a ostala slova u proporciji (u boji po želji)
 • Akcijska cena – 6490 din. (umesto 11800 din.)

15% popusta na pinjatu u obliku po izboru – akcijska cena 1955 din. (umesto 2300 din.)

20% popusta na torta od kartona:

 • 1 sprat (16 parčića) – po akcijskoj ceni od 640 din. (umesto 800 din.)
 • 2 sprata (26 parčića) – po akcijskoj ceni od 1040 din. (umesto 1300 din.)
 • 3 sprata (32 parčeta) – po akcijskoj ceni od 1200 din (umesto 1500 din.)

20% popusta na stalak od stirodura sa figurom lika iz crtaća – akcijska cena 800 din. (umesto 1000 din.)

Preostalo vreme za kupovinu
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78