Escape room za 2 do 5 igraca - Popust.com

Escape room za 2 do 5 igraca

Zabavite se sa društvom u misterioznoj sobi

, , ,

Escape game predstavlja interaktivnu igru u kojoj tim rešava niza zagonetki uživo pomoću eksperimentisanja sa realnim objektima i na taj način otkriva misteriju u određenom vremenskom periodu od 60 minuta koji ima da izađe iz sobe. Nije vam potrebno nikakvo predznanje za ovi igru, osim osnovnog poznavanja engleskog jezika i najosnovnijih matematičkih operacija. Poželjna je samo sposobnost logičkog zaključivanja i zdrava logika. Escape Game je timski događaj u kome je neophodno da se svi igrači udruže u efikasan tim i zajedničkim snagama dođu do rešenja i izlaza iz zatvorene sobe!

Na izboru imate:

– Sobu „Japan“ – Tajna Samuraja: gde je neophodno da se prepustite misterioznom Orijentu i otkrijte tajnu koju krije Samuraj. Sat vremena avanture, jedan – zajednički cilj i samo jedan izlaz! Sve sklopljeno u modernu formu igre u kojoj vas čeka rešavanje niza problemskih situacija koje treba najpre otkriti, zatim, povezati i na kraju rešiti. Za uspešan izlazak iz ove sobe će vam biti potrebna jedna moć – moć timskog rada i dva oružja – logika i zdrav razum.

– Alisa – Svet čuda: Prepustite se ovoj čarobnoj avanturi. Pratite Alisinin ​​put – neophodno da prvo narastete do veličine diva, prisustvujete ludoj čajanki i tumarate palatom. Njena Zemlja čuda je zaista neobično mesto i snalaženje u njoj nije nimalo jednostavno! Pregršt zagonetki koje ć́ete morati rešiti, dok vam Beli Zec odbrojava vreme! Imate 60 minuta da pobegnete iz ove zavrzlame, inače ć́e kraljica pustiti Jabberwocky na vas!

– Laboratorija – tajni projekat, ludi naučnik: Ova soba podrazumeva potpuno novi koncept logičkog izazova u kom ćete biti zaključani u sobi, sa puno zadataka koje treba rešiti. Poenta je da organizujete svoj tim i da u roku od 60 minuta istražite tajnu laboratoriju, pronađete skrivene objekte, upotrebite ih na adekvatan način i otkrijte misteriju projekta na kom je on radio. Tek tada ćete uspeti uspešno da pronađete izlaz iz sobe.

– Enigma – špijunska misija: Vodimo vas u svet špijuna. Mesto i vreme dešavanja – Saveznički štab, 1941. godina. Presretnuta je nemačka poruka koju, ni najbolji saveznički kriptografi ne uspevaju da dešifruju. Pretpostavlja se da ona sadrži instrukcije ključne za dobijanje rata. Otkrivena je lokacija jedne Enigma mašine pomoću koje se ova poruka može dešifrovati. Vaš tim ima upravo zadatak da se infiltrira u nemački štab, pronađe mašinu i dešifruje sadržaj poruke – i to samo za 1h koliko ima do promene straže!

– Svemir – misija novog doba: Vodimo vas u svemir na Asteroid 224 gde treba da pronađete izvor smetnji za kompletnu tehnologiju na Zemlji. Zračenje vanzemaljskog porekla je onesposobilo rad i neprestano izaziva kvarove na električnim uređajima. Potrebno je da ga sa svojim timom onesposobite u što kraćem roku. Sudbina civilizacije ljudi je u rukama vaših ljudi. Srećno!

Obezbedili smo vam sjajnu priliku za dobru zabavu sa odabranom ekipom i to po fantastičnoj, sniženoj ceni. Rezervišite svoj kupon za popust, kontaktirajte prijatelje i dozvolite sebi sat vremena nesvakidašnje timske avanture po ceni od samo 3.750 dinara.

Šta ponuda uključuje ?

  • Escape room za 2-5 igrača
  • Sobe „Japan“, „Alisa, „Laboratorija“ i „Enigma“ – na adresi Kralja Milana 6
  • Soba „Svemir“ – na adresi Španskih boraca 2, Novi Beograd

Preostalo vreme za kupovinu
4000.00 RSD 3750.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78