Ime zvezde kao savršen poklon za sve prilike - Popust.com

Ime zvezde kao savršen poklon za sve prilike

, ,

Da li ste nekada, posmatrajuci nocu vedro nebo, pomislili kako bi bilo lepo da jedna zvezda nosi ime osobe koja vam je veoma draga? Sada je to moguće. Imenovanje zvezde u nečiju čast je savršen i simboličan poklon za sve prilike. Voljenoj osobi želimo da skinemo zvezde sa neba, ali kako je to nemoguće, sada ju tu mogućnost da ime te osobe uklešemo u Zvezde. Ovaj maštoviti i originalni poklon paket sadrži imenovanje zvezde na sajtu StarName4you sertifikat o imenovanju, kao i zvezdanu mapu. Sve to u luksuznom poklon pakovanju koji stiže na željenu adresu.

Imenovanje i registrovanje Zvezde u registrar koji vodi Društvo astrologa Srbije “DAS” nema pravnu, naučnu niti imovinsku vrednost. Mogu se imenovati samo neimenovane zvezde iz 12 astroloških sazvežđa. Sajt za se na adresi www.starname4you.com

Popust je dat na LIGHT paket, kupci kupona koji žele LUX varijantu uz kupon, doplaćuju 1.000 din prilikom preuzimanja paketa. Link ka stranici gde su sva sazvežđa je ovo http://starname4you.com/zvezde.html
Odabirom sazvežđa dolazi se do svih registrovanih imena u tom sazvežđu http://starname4you.com/aquarius.html (sazvežđe Vodolije) te dalje svaki imalac imenovane zvezde može doći do svoje http://starname4you.com/zvezde/01.aquarius/02.dinja.html

 

DAS-Društvo astrologa Srbije
Ima za cilj okupljanje eminentnih i najpriznatijih astrologa Srbije, kao i ljubitelja astrologije. Vodeća osoba ovog udruženja je astrolog i numerolog Radmilo Savović koji se astrologijom uspešno bavi od 1992. godine i jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije.

Šta znači astrologija? Koja je njena definicija? Šta znači biti astrolog?

Pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa dovodi u vezu sa osnovnim osobinima pojedinaca i njihovom sudbinom.

Šta je astrologija, njena definicija i objašnjenje zašto se ne tretira kao nauka pitanja su koja muče mnoge od nas. I dok jedni osporavaju astrologiju kao nauku i odbijaju da poveruju da je čovekova sudbina zapisana „tamo negde“, drugi pak veruju u moć predviđanja, te da je sudbina svakog od nas zapisana, a upravo astrologija nam omogućava da saznamo šta nas to očekuje.

Etimološki posmatrano termin astrologija potiče iz grčkog jezika, od reči αστρολογία, u značenjunauka o zvezdama. Po definiciji, astrologija je pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa, posmatrano sa zemlje, dovodi u vezu sa osnovnim osobinama pojedinca i njihovom interakcijom, sa društvom nacijama, događajima u svetu itd.

Najjednostavnije može se reći da nas astrologija uči zakonima koji vladaju u Univerzumu, te da nam ista otkriva buduće događaje, odnosno našu sudbinu. Osoba koja se bavi astrologijom naziva se astrolog.

Astrologija potiče iz drevnih vremena kada su broni narodi pokušavali da odgonetnu brojne pojave koje su se odvijale na zemlji. Ovde je bitno istaći jedan pojam, a to je horoskop koji predstavlja astrološku kartu čoveka i daje informacije ne samo o njegovom karakteru i prošlosti, već i o sudbini koja ga očekuje.

Iako je u početku astrologija bila sastavni deo astronomije, tokom 20-og veka odvojila se od nje kao zasebna veština, koja nije bila priznata kao nauka, jer postoje brojne tvrde koje je nemoguće dokazati ili praktično primeniti. Primera radi, astrolozi mogu reći da je Uran zaslužan za sitniju građu i niži rast određene osobe, ali za to ne postoje konkretni dokazi.

Sa druge strane astrolozi zastupaju mišljenje da astrologija u osnovi objašnjava uticaj koje planete imaju na čoveka. Po nijma ona je ništa drugo, do čitanje simbola čijim se povezivanjem dobija slika o psihičkim i fizičkim osobinama određene osobe, njenim sklonostima i svemu što je u životu očekuje.

drustvoastrologa@gmail.com

Šta ponuda uključuje ?

Paket LIGHT obuhvata:
Lociranje Zvezde u željenom astrološkom sazvežđu

Plastificiran sertifikat o imenovanju zvezde formata A4 (na sertifikatu se nalazi registrovano ime Zvezde, ime i prezime osobe u čiju je čast Zvezda dobila ima, naziv sazvežđa u kom je Zvezda, njene precizne koordinate kao i međunarodni ID Zvezde)

Astronomsku mapu A3 formatu sa obeleženom zvezdom (pomoću mape i teleskopa ili u opservatorijumu lako možete videti Zvezdu na nebu u doba godine kad je sazvežđe vidiljivo sa severne zemljine hemisfere)
Pismo kupca osobi kojoj se zvezda poklanja
Dostava paketa na željenu adresu u Srbiji
Postavljanje imenovane zvezde u odrđenoj kategoriji (sazvežđa) na sajtu starname4you.com , kao i slanje linka.

Kupac kupona mora se javiti do roka iskoristivosti kupona, ali da se imenovanje Zvezde može obaviti u bilo kom trenutku pa čak i nakon isteka roka navedenog na kuponu.

Preostalo vreme za kupovinu
5.800.00 RSD 2.900.00 RSD
Preuzmi besplatno

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78