Izrada i tumačenje natalne karte - Popust.com

Izrada i tumačenje natalne karte

480 rsd umesto 3600 rsd

, , , , , , , , , , , ,

Izrada Natalne karte

Svako od nas ima svoju jedinstvenu i neponovljivu natalnu kartu. Natalna karta predstavlja “zamrznutu sliku kretenja planeta” za trenutak nečijeg rođenja.
Obzirom na to da ima 10 planeta (astrologija Sunce i Mesec smatra planetana), 12 sazvežđa odnosno horoskopskih znakova i 12 polja tj kuća natala čitav taj skup i raspored elemenata utičnu na naš karakter, našu bit i život.

Natalna karta se nekada izrađivala satima i danima, “peške” se računalo gde je koja planeta bila u trenutku nečijeg rođenja te su astrolozi tu svoju uslugu naplaćivali strahovito skupo, u današnje vreme proračun obavljaju programi za svega nekoliko sekundi, ali je i dalje neophodan astrolog koji će raspored svih tih astrolokih
simbola rastumačiti.

Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao kupon dobijen od sajta za popuste, u roku ne dužem od 7 dana dobija izrađenu i protumačenu natalnu kartu u elektronskom formatu na 7-10 kucanih strana. Mail za dostavu podataka i kupona je das.radmilo@gmail.com

DAS-Društvo astrologa Srbije
Ima za cilj okupljanje eminentnih i najpriznatijih astrologa Srbije, kao i ljubitelja astrologije. Vodeća osoba ovog udruženja je astrolog i numerolog Radmilo Savović koji se astrologijom uspešno bavi od 1992. godine i jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije.

Šta znači astrologija? Koja je njena definicija? Šta znači biti astrolog?

Pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa dovodi u vezu sa osnovnim osobinima pojedinaca i njihovom sudbinom.

Šta je astrologija, njena definicija i objašnjenje zašto se ne tretira kao nauka pitanja su koja muče mnoge od nas. I dok jedni osporavaju astrologiju kao nauku i odbijaju da poveruju da je čovekova sudbina zapisana „tamo negde“, drugi pak veruju u moć predviđanja, te da je sudbina svakog od nas zapisana, a upravo astrologija nam omogućava da saznamo šta nas to očekuje.

Etimološki posmatrano termin astrologija potiče iz grčkog jezika, od reči αστρολογία, u značenjunauka o zvezdama. Po definiciji, astrologija je pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa, posmatrano sa zemlje, dovodi u vezu sa osnovnim osobinama pojedinca i njihovom interakcijom, sa društvom nacijama, događajima u svetu itd.

Najjednostavnije može se reći da nas astrologija uči zakonima koji vladaju u Univerzumu, te da nam ista otkriva buduće događaje, odnosno našu sudbinu. Osoba koja se bavi astrologijom naziva se astrolog.

Astrologija potiče iz drevnih vremena kada su broni narodi pokušavali da odgonetnu brojne pojave koje su se odvijale na zemlji. Ovde je bitno istaći jedan pojam, a to je horoskop koji predstavlja astrološku kartu čoveka i daje informacije ne samo o njegovom karakteru i prošlosti, već i o sudbini koja ga očekuje.

Iako je u početku astrologija bila sastavni deo astronomije, tokom 20-og veka odvojila se od nje kao zasebna veština, koja nije bila priznata kao nauka, jer postoje brojne tvrde koje je nemoguće dokazati ili praktično primeniti. Primera radi, astrolozi mogu reći da je Uran zaslužan za sitniju građu i niži rast određene osobe, ali za to ne postoje konkretni dokazi.

Sa druge strane astrolozi zastupaju mišljenje da astrologija u osnovi objašnjava uticaj koje planete imaju na čoveka. Po nijma ona je ništa drugo, do čitanje simbola čijim se povezivanjem dobija slika o psihičkim i fizičkim osobinama određene osobe, njenim sklonostima i svemu što je u životu očekuje.

Natalna astrologija

Bavi se svim segmentima života pojedinca; od psihološke strukture, karaktera, temperamenta, naslednih faktora, fizičke konstitucije i kondicije, do interakcije sa okolinom, odnosa sa ljudima i situacijama koje nam život donosi. Natalna karta se izrađuje prema vremenu (datum, sat i minute) i mestu rođenja, i ona je osnova svega, sve ostalo se temelji na njoj – predikcije, sinastrijske karte, elekcione karte itd.

drustvoastrologa@gmail.com

Šta ponuda uključuje ?

Natalna karta

Po dobijanju kupona, kupac dostavlja mail-om ime, prezime, datum, vreme i mesto rođenja kao kupon dobijen od Popust.com

Preostalo vreme za kupovinu
3.600.00 RSD 480.00 RSD
Preuzmi besplatno

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78