Kurs audio produkcije - Popust.com

Kurs audio produkcije

14000 din umesto 24000 din za teorijski i praktični rad u muzičkom studiju

, , , , , ,

O KURSU:
Bez obzira na to koju vrstu muzike pravite, ovaj kurs će Vam pomoći da savladate osnove muzičke produkcije i odete korak dalje. Svaka lekcija ovog kursa demonstriraće drugačiji set alata za proizvodnju muzike, prateći proces produkcije muzike, snimanja, montaže i miksa, kako kroz teorijski tako i praktični rad u studiju!

TRAJANJE KURSA:Kurs se realizuje kroz osam lekcija od po dva časa, jednom nedeljno. Ukupno trajanje kursa je mesec dana.
MASTER TEST traje 1h i 30 minuta. MESTO REALIZACIJE KURSA:
Mesto održavanja kursa je u Beogradu, u prostorijama muzičkog studija „Asfalt“, Kneza Višeslava 88.

PROGRAM KURSA:
1. Zvuk i signalni tok;
2. DAW (Digital Audio Workstation);
3. Mikser;
4. Dinamični efekti;
5. Efekti filtriranja;
6. Snimanje;
7. Miks;
8. Mastering;

SERTIFIKAT:
Svi polaznici imaće MASTER TEST, kojim će se proveriti njihovo znanje stečeno tokom ovog kursa. Svaki učesnik koji savlada ovaj program dobićete sertifikat muzičkog studija „Asfalt“ o uspešno završenom kursu.

 

STUDIO ASFALT

Muzički studio „Asfalt“ se nalazi u kompleksu „Avala filma“, u samom srcu Košutnjaka. Mirno je mesto okruženo prirodom i udaljeno od gradske buke.

Studio „Asfalt“ pruža odlične uslove za rad kombinacijom savremene digitalne i analogne tehnologije i višegodišnjeg iskustva u oblasti snimanja i obrade zvuka, komponovanja i aranžiranja muzike. Studio direktno sarađuje sa izdavačkom kućom „Take it or leave it records“, kao i sa „Naxi RnB“ radiom, pa samim tim svaka nova numera može biti publikovana i
distribuirana.

Studio čine tri prostorne celine:
1. Akustički obrađena prostorija za snimanje koja omogućava fleksibilno snimanje vokalnog i instrumentalnog sadržaja,
2. Akustični obrađen prostor za snimanje akustičkih instrumenata (bubanj, gitara, bas gitara itd.);
3. Akustički obrađena kontrolna soba (režija);

Nedaleko od studija nalazi se i restoran u kojem možete predahnuti uz kafu ili domaću kuhinju.

NOVA OPREMA, BOLJI USLOVI A NIŽE CENE!

Muzički studio „Asfalt“  je unapredio svoje tehničke kapacitete uvođenjem Presonus Studio Live 16.4.2 digitalnog miksera visokih performansi za 16-kanalno snimanje bendova i muzičara, kako studijski tako i za terensko snimanje.

Digidesign 003 Rack audio interfejsa je i dalje deo standardne opreme. Jedan od najznačajnijih komada tehnike, dokazano pouzdanih u poslednjih deset godina!

Deo naše studijske konfiguracije je i TC Electronic Finalizer – višestruko nagrađivani digitalni mastering procesor! Poseduje vrhunske ulazno-izlazne konvertore, jedinstven algoritam obrade signala koji uključuje frekvencijsku i dinamičku obradu pri maksimalnoj   rezoluciji, što garantuje najbolju moguću finalizaciju miksa.

Muzički studio „Asfalt“ je opremljen potpuno novim petodelnim setom bubnjeva američkog proizvođača „Gretch energy“. Prepoznatljiv „Gretch“ ton zadovoljiće i najzahtevnije muzičare.
Za snimanje visoko kvalitetnog zvuka zadužen je „Audix“ osmodelni set mikrofona iz „Fusion“ serije. Mikrofoni su dizajnirani za sve kriterijume profesionalnog studijskog snimanja. Ovaj set bubnjeva i mikrofona vam omogućava pouzdan i kvalitetan snimak koji će vaše sviračke sposobnosti pretvoriti u pravo remek delo!

Sada smo spremniji na vaše zahteve više nego ikada do sada!

Kao i uvek, od propratnih posebnih pogodnosti pružamo vam opciju distribucije numera na digitalnim platformama i promocije na društvenim mrežama i našim web stranicama.

Kada razmišljaju o audio-produkciji, mladi ljudi uglavnom pomisle na snimanje pesama i rad u studiju. Međutim, spektar poslova koje možete raditi sa ovim usmerenjem daleko je veći od toga.

Evo nekoliko poslova za koje možete da aplicirate.

Audio-tehničar

Kao tehničar u audio-produkciji zapravo ćete biti asistent glavnom producentu, što je idealna pozicija za početak karijere. Vaš posao će se sastojati u montiranju i instalaciji opreme, proverama zvuka, montaži traka i uopšteno u pomaganju producentu da proizvede što bolji proizvod.

Ovde ćete naučiti mnogo. Jer početak koji svaki audio-producent mora da iskusi daje uvid u celokupan proces audio-produkcije. Provodićete vreme u studiju, ali i na terenu, na snimanjima i u montaži. Bićete svuda, kako biste se upoznali sa osnovama svih segmenata ovog posla.

Dizajner zvuka

Posao dizajnera zvuka je nešto specifičniji od posla tehničara i iziskuje ipak nešto više iskustva i poznavanje zvuka i zvučnih efekata. Uloga dizajnera u procesu jeste da prikuplja i izoluje sve zvukove koji na bilo koji način mogu biti od koristi u finalnoj kompoziciji.

Na primer, on će satima sedeti i izvlačiti zvuk gužve i publike sa koncerta. Takođe, snimaće po više desetina puta čašu kako se razbija, a potom to koristiti u svojoj daljoj produkciji.

Svi ovi zvukovi mogu se koristiti kao zvučna podloga, kako u filmovima, spotovima, muzičkim kompozicijama, a sve više i u video-igricama.

Digitalni audio-montažer (editor)

Editor ili montažer zvuka je osoba koja seče i lepi zvučne komponente kako bi kreirao kompleksna zvučna okruženja. I on, poput dizajnera, najveći deo svog vremena provodi u studiju, pokušavajući da oslušne svaki šum koji se pojavljuje u kompozicijama i da ih izoluje kako bi napravio savršeni finalni proizvod.

Zahvaljujući softverima za digitalnu obradu zvuka, kao što su Avid Pro ili Audacity, koji olakšavaju posao producentima, mogućnosti za perfekciju u ovom poslu su porasle. Koristeći ove programe montažeri su u mogućnosti da izoluju i prilagode gotovo svaki zvuk, pa se tako danas dešava da čak i neki izvođači bez talenta zahvaljujući ličnom audio-editoru postanu popularni.

Menadžer studija

Još jedan od čestih poslova jeste i menadžment studija. Da biste došli do ove faze, potrebno vam je ozbiljnije iskustvo, poznavanje kako softvera, tako i kompletne muzičke opreme, prodajne veštine, ali i izgrađena mreža u svetu muzičke produkcije.

Posao menadžera jeste da brine o studiju, o opremi, da asistira prilikom snimanja ukoliko ima potrebe za tim i na kraju da zarađuje od izdavanja prostora.

O tome koliko je ovaj posao atraktivan govori i činjenica da u našem glavnom gradu postoji nekoliko desetina studijskih prostora i u gotovo svakom se termin mora zakazati nedelju do dve nedelje unapred.

STUDIO „ASFALT“

 

Šta ponuda uključuje ?

Kurs audio produkcije

Teorijsko-praktičan rad u studijskom okruženju na profesionalnoj muzičkoj opremi

Kupon važi za jednu osobu

Obavezna najava unapred

Nakon isteka roka iskoristivosti kupone nije moguće iskoristiti

Preostalo vreme za kupovinu
24000.00 RSD 14000.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

 • Zlatko Djordjevic

  Poštovani Nikola,
  Kurs je aktivan.
  Puno pozdrava,
  Vaš popust.com

 • Zlatko Djordjevic

  Poštovani Branko,

  Kupovinom kupona ostvarujete popust za kurs audio produkcije. Kurs traje 2 meseca. Ukupna cena za ceo kurs sa kuponom (popustom) je 14.000 dinara, 10.000 dinara manje nego bez kupona. Ne prodajemo kupone za jedan termin, samo za ceo kurs.

 • Slični oglasi:

  062 76 78 78