Maderoterapija lica - Popust.com

Maderoterapija lica

Vratite elastičnost Vasoj koži lica

, , ,

OVO JE SAMO USLUŽNI OGLAS!

Maderoterapija lica učiniće vaš izgled svežim i odmornim. Ukloniće vidljive znake starenja i izjednačiti ten lica. Zato, saznajte sve tajne ovog tretmana i isprobajte maderoterapiju lica što pre!

Poznato vam je da se naše telo razvija i raste do dvadeset pete godine života. Nakon toga , elastičnost lica se smanjuje. Elastičnost lica opada posebno kod žena, jer se nivo hormona menja. Na licu se najčešće nakon tridesete godine pojavljuju bore na čelu. Važno je krenuti na vreme sa pravilnom negom i sprečiti nastanak dubokih bora . Prirodne kreme za lice regulisaće Ph vrednost kože i sprečiti dalji nastanak bora.

Ipak, to nije dovoljno!

Kako vreme prolazi, a posebno za pripadnice lepšeg pola koje imaju više od 40 godina, tonus lica znatno opada, poprimamo tužan i umoran izgled lica. Ovakav proces, koji je potpuno prirodan naziva se obrnutim trouglom. Linija usana se spušta ka bradi, jagodice i obrazi gube svoj tonus. Masaža lica ovde može biti od koristi i pospešiti rumenilo lica. Za potpune rezultate potrebno nam je tretman koji će delovati jače od masaže, dubinski masirati tkivo i vratiti koži elastičnost lica.E baš to radi maderoterapija lica.

Ukoliko se ujtru budite sa nadutim podočnjacima i otečenim licem, maderoterapija će vaš izgled učiniti svežim i odmornim. Nije čarobna već se pravilnim korišćenjem oklagija za lice izbacuje višak vode i toksina iz kože lica. Lošom ishranom, pušenjem ili konzumacijom previše alkohola isušujemo kožu i ona gubi elastičnost.

Ulepšajte svoje lice u jednom od najboljih studia u gradu!

BEAUTY STUDIO MARIJA

Šta ponuda uključuje ?

Jedan tretman maderoterapije lica

Preostalo vreme za kupovinu
1000.00 RSD 600.00 RSD
Preuzmi besplatno

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78