Online kurs Microsoft Word-a - Popust.com

Online kurs Microsoft Word-a

Osnovni, srednji ili napredni nivo

, , , ,

Brzo, lako i u organizaciji kakva samo Vama godi, iz udobnosti svoga doma, pratite nastavu kad Vama odgovara 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, bez čekanja na formiranje grupe, pauzirajte onda kada Vam je to neophodno, platforma će sačekati i zapamtiti gde ste stali sa učenjem. A opet niste sami, svaki polaznik dobija mentora koji prati njegov rad i pomaže ukoliko za to ima potrebe i što je najvažnije možete da ostvarite interakaciju sa ostalim polaznicima i međusobno razmenjujete stečena iskustva. U prilici ste da birate nivo kursa koji želite da savladate: osnovni, srednji ili napredni u skladu sa predznanjima koja iz ove oblasti imate ili nemate.

 

1. Osnovni nivo kursa Microsoft Word-a obuhvata: osnovne funkcionalnosti Microsoft Word-a kroz koji ćete se upoznati sa ovim programom i naučiti da kreirate dokument, da ga izmenite, uredite i formatirate. Sastoji od 10 lekcija i 4 kviza koji služe za proveru znanja i utvrdjivanje savladanog gradiva. Sadržaj kursa – Lekcije (Upoznavanje sa radnim okruženjem, Kartica File, Dodavanje sadržaja, Editovanje sadržaja, Navigacija kroz dokument, Uređivanje teksta, Margine, Zaglavlje, Kolone, Orijentacija stranice i Dizajn stranice) i Kvizovi (Radno okruženje, Dodavanje i editovanje sadržaja, Uređivanje teksta iUređivanje stranice). Očekivano vreme za završetak kursa je mesec dana. Očekivano vreme za savladavanje kursa je mesec dana. Možete da pogledate besplatnu lekciju klikom na link: https://kurseviprogramiranja.rs/kursevi/word-osnovni/5665/?swcfpc=1

 

2. Srednji nivo kursa Microsoft Word-a se odnosi na malo naprednije funkcionalnosti Microsoft Word-a kroz koji se savlada rad sa tabelama i uči kako da dodajete slike u dokument, kako da kreirate automatski sadržaj, fusnote i endnote, kao i kako da insertujete jednačine. Kurs se sastoji od 8 lekcija i 3 kviza za proveru znanja koji Vam omogućavaju da provežbate savladano gradivo. Na kraju vas očekuje završni zadatak kroz koji ćete moći da primenite sva znanja koja ste savladali. Sadržaj kursa – Lekcije (Insertovanje slika i promena njihove veličine, Opcije za uređivanje slike, Šta još možemo dodati u dokument?, Rad sa tabelama, Dizajniranje tabele, Insertovanje jednačina, Kreiranje automatskog sadržaja, Fusnote i završne napomene) i Kvizovi (Dodavanje slika, Rad sa tabelama i Automatski sadržaj, fusnote i endnote). Očekivano vreme za savladavanje kursa je mesec dana.
Besplatne lekcije pogledajte na linkovima: https://kurseviprogramiranja.rs/kursevi/microsoft-word-srednji-nivo/5820/ i https://kurseviprogramiranja.rs/kursevi/microsoft-word-srednji-nivo/5828/

 

3. Napredni nivo kursa Microsoft Word-a objedinjuje one najnaprednije funkcionalnosti ovog programa gde ćete savladati segmente koji se odnose na deo kako se unose literature, natpisi, indeks pojmova, kako se kreiraju formulari i zaključava dokument, kako se izrađuje šablon i kako se prate promene u dokumentu. Sastoji od 7 lekcija i 2 kviza za proveru znanja. Na kraju je takođe planiran završni zadatak u kom se primenjuju sva naučena znanja sa ovog dela kursa. Sadržaj kursa – Lekcije (Navođenje literature, Natpisi i grafički elementi, Indeks pojmova, Izrada formulara, Zaštita dokumenata, Izrada šablona i Praćenje promena u dokumentu) i Kvizovi (Literatura, natpisi i indeks pojmova, Zaštita dokumenata, izrada šablona i praćenje promena). Očekivano vreme za završetak ovog kursa je 15 dana. Besplatan link sa lekcijom: https://kurseviprogramiranja.rs/kursevi/microsoft-word-napredni-nivo/5914/?swcfpc=1Na kraju svakog kursa se nalazi završni zadatak koji objedinjuje upotrebu svih znanja stečenih ovim kursom i zahteva njihovu primenu. Nakon položenog ispita dobijate sertifikat o završenom kursu. Uslov za korišćenje sistema je interenet konekcija i računar ili laptop ili tablet ili mobilni telefon.

 

Kako pohađati kurs?

Registrujte se na strani: https://kurseviprogramiranja.rs/korisnicki-nalog/
Kad se ulogujete na platformu: www.kurseviprogramiranja.rs, pronađite kurs https://kurseviprogramiranja.rs/kursevi/word/ i dodajte ga u korpu, izaberite opciju jednokratnog plaćanja, idite na korpu, izaberite opciju bezgotovinskog plaćanja i označite da ste pročitali i da ste saglasni sa uslovima korišćenja sajta, pa kliknite na dugme Poruči. Pristup kursu će biti odobren u toku istog dana.

Dobijeni kupon sa Vašim imenom i prezimenom prosledite na mejl
infо@kurseviprogramiranja.rs kako bi se aktivirao u sistemu!

 

Procoding edukativni centar je pripremio najveći broj IT kurseva, na jednom mestu. Preko web platforme, uz lak pristup, možete sa bilo kog mesta u bilo koje vreme da pristupite kursevima programiranja, web dizajna, programa baze podataka, obrade slika, office paketa i video montaže.

Šta ponuda uključuje ?

  • Online kurs Microsoft Word-a
  • Nivo po izboru: osnovni, srednji ili napredni 
  • Polaznici mogu pristupiti platformi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji
  • Jednom kupljen kurs važi narednih 6 meseci
  • Nakon završenog kursa polaže se završni ispit
  • Nakon položenog ispita dobijate sertifikat

Preostalo vreme za kupovinu
7000.00 RSD 1900.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78