Rejuvenacija kože i lifting lica laserom - Popust.com

Rejuvenacija kože i lifting lica laserom

Zadržite mladalački izgled

, , ,

Rejuvenacija kože se reporučuje osobama koje žele da zadrže mladalački izgled, kod blaže ili srednje izražene oštećene kože izazvane suncem kao što su manje bore, beživotni izgled kože, kapilari, crvenilo i pigmentacija. Brojna istraživanja pokazala su kako većina ispitanika, suprotno očekivanjima, bore ne smatra znakom starenja, nego su to pigmentacija i neujednačenost tena zbog oštećenja kože izazvane suncem. Tretmani se još preporučuju neposredno pre nekog važnog događaja, ako želite da zablistate i lepo izgledate. Ako nemate mnogo vremena za sebe i želite na brzinu da uklonite umoran i beživotanizgled lica nakon neprospavane noći, tada su Vam tretmani od velike pomoći. Izgled i kvalitet kože se znatno popravljaju. Ukoliko ste dugo boravili na suncu i oštetili kožu, ovo su najbolji tretmani za uklanjanje nastalih oštećenja kože.

Foto rejuvenacija se u svrhu prevencije starenja preporučuju nakon 30-ih pa do 50-ih godina. Za uklanjanje znakova oštećenja kože nema dobne granice. Najnovija istraživanja dokazala su da je moguće znatno usporiti starenje, ako se tretmani protiv starenja primene na vreme. Agresivniji tretmani ili operacije tada nisu potrebni. Osnovna greška je što većina ljudi čeka razvoj bora kako bi nešto poduzela. Savetuje se na vreme početi sa tretmanima za što bolje rezultate, iako nikad nije kasno.

 

Vila Beauty Studio se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, na Dedinju, u blizini zgrade Pinka, VMA i Generalštaba. Svojim klijentima nudi najrazličitije tretmane i procedure koje su namenjene za negu lica i tela i održavanje lepote. Prijatan ambijent je ono što se posebno ističe, pored profesionalnog i ljubaznog osoblja koje je svim klijentima na raspolaganju.

Šta ponuda uključuje ?

Rejuvenaciju i lifting kože laserom

Preostalo vreme za kupovinu
10000.00 RSD 3500.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78