Slika na kanvas platnu sa blind ramom dimenzije 60x40cm - Popust.com

Slika na kanvas platnu sa blind ramom dimenzije 60x40cm

Sačuvajte najlepši trenutak slikom štampanom na platnu za 1000 dinara

, , , , ,

Izrada slike na kanvas platnu

Pretvorite omiljene uspomene i fotografije u atraktivne slike na canvas platnu, idealne da upotpunite ambijent u hodnicima, spavaćim sobama ili dnevnom boravku. Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje koje će vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana.

Slika na kanvas platnu je sjajna ideja za originalan poklon i najbolji način da potpuno oduševiš dragu osobu!

Neophodno je da izabereš i pošalješ fotografiju sa motivom koji želiš da krasi tvoje kanvas platno.

Canvas (kanvas) je slikarsko platno koje zbog njegovih specifičnosti od davnina koriste slikari u izradi svojih umetničkih dela. Najvrednija i najznačajnija dela likovne umetnosti rađena su upravo na kanvasu. Slike najpoznatijih autora nekada su bile privilegija najvišeg društvenog sloja ljudi, ukrašavale su dvorce i salone aristokrata i kraljeva. Te slike se danas nalaze ili u muzejima širom sveta ili u vlasništvu bogatih kolekcionara. Međutim, razvoj visoke tehnologije štampanja omogućio je da radovi na slikarskom platnu mogu ukrašavati i zidove u stambenim ili poslovnim enterijerima običnih ljudi.

Kvalitetna digitalna štampa na platnu danas je veoma popularna i ima široku primenu u dekorisanju zidova u hotelskim hodnicima i sobama, restoranima, kafićima, frizerskim i kozmetičkim salonima, kancelarijama, kućama i stanovima. Takođe, štampa na platnu se može iskoristiti i kao jedinstveni poklon dragim osobama ili poslovnim partnerima.

Canvas je kvalitetno pamučno platno karakteristično po finoći i teksturi koja izuzetno prija ljudskom oku, jer je refleksija svetlosti znatno prirodnija nego kod svih drugih materijala koji se koriste za štampanje. 

Štamparija – fotokopirnica Kaća je osnovana 2009. godine u Beogradu. Od male kopirnice delatnost se brzo proširila u štampariju koja radi skoro sve vrste štampe i izradu raznih povezanih proizvoda. Posetite štampariju KAĆA i uverite se u kvalitet i sigurnu saradnju. Možete nas kontaktirati sa željama i sugestijama, rado ćemo Vam odgovoriti i izaći u susret, a potrudićemo se da ispunimo svaku Vašu želju.

Kopirnica Kaća

www.kopirnicakaca.co.rs

Šta ponuda uključuje ?

Slika na kanvas platnu sa blind ramom

Dimenzija slike 60x40cm

Poslati fotografiju na kopirnicakaca07@gmail.com

Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više kupona.

Preostalo vreme za kupovinu
2000.00 RSD 1500.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78