Slike na kanvas platnu sa blind ramom dimenzije 60x100cm - Popust.com

Slike na kanvas platnu sa blind ramom dimenzije 60x100cm

Sačuvajte najlepši trenutak slikom štampanom na platnu za 1950 dinara

, , , , ,

Slika na canvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta. Canvas platno ima specifičnu teksturu koja izuzetno prija ljudskom oku,  jer je refleksija svetlosti platna prirodnija  i drugačija od refleksije koju pruža papir. Razvoj tehnologije štampača, hemijska tehnologija boja i tonera su doveli do kvalitetnog grafičkog prikaza na canvas platnu.

Zato želimo da Vam pomognemo da na kanvas platnu oživite Vaše uspomene i ne dozvolite da one izblede. Unosimo toplinu u Vaš dom ili radni prostor, a Vama ostaje da uživate u omiljenoj slici, reprodukciji, ilustraciji ili fotografiji i sve to po povoljnoj ceni.

Štampa na canvas platnu  je vrsta digitalne štampe. Sa razvojem tehnogije razvija se kvalitet štampe ali ne samo štampa na papirima već i na drugim materijalima. Iako se platno koristi jos od početka civilizacije kada je bilo samo potreba kao zaštita od hladnoće pa preko srednjeg veka kada je na platnu oslikavan svakodnevni život ili život kraljeva i plemića pa do danas gde ima više dekorativnu ulogu uvek su njegove niti bile presudne medju ljudima. U istoriji je značaj platna kao medija bio prepoznat kao moderan i praktičan način prenošenja realnosti u umetnost.

Prednosti platna su bile laka prenosivost, mogućnost izrade umetničkih dela u raznim dimenzijama i formatima, bila su mnogo jeftinija od drveta na kome se pre upotrebe platna slikalo, njegova tekstura je bila veoma privlačna umetnicima kao i naručiocima platna jer je u odnosu na ravne površine mnogo bolje reflektovalo svetlost i davalo raskoš boja i senki tako da platno nije samo podloga već i deo slike. To su i danas privlačne odlike koje i pored društvenih mreža i digitalnog okruženja ipak biramo Canvas kao čuvara lepih uspomena.

Struktura platna zavisi od debljine niti od kojih je pravljeno, gustinom tkanja i vrstom veza, emulzijom kojom je premazano. U najranijoj upotrebi platna koristila se juta iako je ona po strukturi grublja. Posle jute se koristilo platno koje je gušće i finije tkano kao fabrička platna. Sa napretkom industrije počinju da se prave platna od veštačkih sintetičkih materijala u kombinaciji sa biljnim vlaknima. Ova platna karakteriše otpornost na svetlost, vodu, budj, insekte, hemikalije, izdržljivo je i ne menja svoju strukturu kačenjem na blind ramove ili savijanjem u rolnu. Platna koja se najčeće koriste su od jute, pamučna platna, konopljino platno, sintetička platna pripremljena preparaturom. Preparatura je posebna mešavina hemikalija koji u osnovi imaju tutkalo i potrebna je da pripremi Canvas bilo za štampu ili za oslikavanje.

Canvas je najbolje nategnuti na blind ram. Blind ram se sastoji od četiri letvice i osam klinova koji platno drže osigurano i čvrsto. Letvice Blind rama su od punog mekanog drveta. Dobro osušene i obradjenje da platno usred trenja i natezanja ne bi imalo oštećenja sa strane na kojoj je štampa. Blind ram može biti različitih veličina i debljina. Širina letvica je 3.5 cm a debljina može biti od 1cm, 1.5 cm do 2 cm. Debljina letvica zavisi od efekta koji želimo da postignemo u odnosu na podlogu na koju se kači. Platno koje je na obodima blind rama je takodje odstampano. Prepust je obavezan ako se slikarsko platno postavljena samostalno na zid bez dodatog rama. Svaka slika na platnu je potpuno spremna sa zakačaljkom za kačenje i bez dodatnog uramljivanja.

 

Štamparija – fotokopirnica Kaća je osnovana 2009. godine u Beogradu. Od male kopirnice delatnost se brzo proširila u štampariju koja radi skoro sve vrste štampe i izradu raznih povezanih proizvoda. Posetite štampariju KAĆA i uverite se u kvalitet i sigurnu saradnju. Možete nas kontaktirati sa željama i sugestijama, rado ćemo Vam odgovoriti i izaći u susret, a potrudićemo se da ispunimo svaku Vašu želju…

 

Kopirnica Kaća

www.kopirnicakaca.co.rs

Šta ponuda uključuje ?

Izrada slike na kanvas platnu sa blind ramom

Dimenzija slike je 60×100 cm

Poslati fotografiju na kopirnicakaca07@gmail.com

Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više kupona.

Preostalo vreme za kupovinu
3900.00 RSD 2600.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78