Štampa na majici po vašem izboru samo 700 dinara - Popust.com

Štampa na majici po vašem izboru samo 700 dinara

Štampa na majici 700 din umesto 1450 din

, , , , ,

Ukoliko želite za sebe novi modni detalj ili hoćete dragu osobu da iznenadite prigodnim poklonom, štampa na majici je savršen izbor za Vas.

Kopirnica Kaća Vam ovom prilikom izlazi u susret i nudi po akcijskoj ceni od 700 din, štampanje na tekstilu po Vašoj želji. Sve što Vam je potrebno je kupon, koji već danas možete da preuzmete i željena fotografija ili natpis sa kojim ćete doći u štampariji koja Vam stoji na usluzi.

Štampa na majici je originalno rešenje i uvek zgodan poklon za dragu osobu, različitim povodom. Mogućnosti štampe su gotovo neograničene, potrebno je samo malo mašte da potpuno bela majica postane veoma zanimljivo oslikana ili ispisana. Ne propustite priliku da posedujete ili poklonite majicu sa štampom po Vašoj želji.

 

Štamparija – fotokopirnica Kaća je osnovana 2009. godine u Beogradu. Od male kopirnice delatnost se brzo proširila u štampariju koja radi skoro sve vrste štampe i izradu raznih povezanih proizvoda.

Posetite štampariju KAĆA i uverite se u kvalitet i sigurnu saradnju. Možete nas kontaktirati sa željama i sugestijama, rado ćemo Vam odgovoriti i izaći u susret, a potrudićemo se da ispunimo svaku Vašu želju…

Kopirnica Kaća

Šta ponuda uključuje ?

Štampanje uključuje samo jednu stranu – prednju ili zadnju, ne obostrano.

Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više kupona.

Kupon dobijate 2 dana nakon Vaše uplate i od tog dana ga možete iskoristiti sve do roka za iskorišćenje koji je naveden u napomenama.

Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti da dođete na zakazan termin, obavezno otkažite 1 dan ranije. U suprotnom, kupon će se voditi kao iskorišćen.

Uz kupon obavezno ponesite ličnu kartu!

Kupon osim na mejlu, možete pronaći i odštampati i na vašem profilu na našem sajtu (ulogujete se – moj profil – moji kuponi).

Kupon obuhvata štampu na majici po vašem izboru!

Preostalo vreme za kupovinu
1450.00 RSD 700.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78