Telefonska konsultacija sa astrologom u trajanju od 20 minuta - Popust.com

Telefonska konsultacija sa astrologom u trajanju od 20 minuta

Posavetujte se sa astrologom za 440 rsd umesto 1000 rsd

, , , , , , , , , , , , , ,

Žao nam je, ovaj kupon trenutno nije u ponudi.
Pogledajte druge kupone iz ove kategorije na ovom linku

Kad Vam je srce slomljeno ljubavnim problemima ili ste depresivni zbog toga što ni u jednom oglasu za posao ne traže baš Vas, sumnjate u svoju sreću i pitate se gde je ta Vaša srećna zvezda i zašto ne sija… Nije sve tako crno čak i kad ovako izgleda. Jer sreća je tu, u Vašem sazvežđu, treba samo neko da vam je protumači, nacrta i objasni…

Ponuda našeg sajta i Društva astrologa Srbije obuhvata konsultaciju sa astrologom putem telefona gde ćete tokom 20 minuta, moći da postavite sva goruća pitanja koja Vas muče i da uz malu pomoć, razrešite mnoge nedoumice.

 

DAS-Društvo astrologa Srbije
Ima za cilj okupljanje eminentnih i najpriznatijih astrologa Srbije, kao i ljubitelja astrologije. Vodeća osoba ovog udruženja je astrolog i numerolog Radmilo Savović koji se astrologijom uspešno bavi od 1992. godine i jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije.

Šta znači astrologija? Koja je njena definicija? Šta znači biti astrolog?

Pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa dovodi u vezu sa osnovnim osobinima pojedinaca i njihovom sudbinom.

Šta je astrologija, njena definicija i objašnjenje zašto se ne tretira kao nauka pitanja su koja muče mnoge od nas. I dok jedni osporavaju astrologiju kao nauku i odbijaju da poveruju da je čovekova sudbina zapisana „tamo negde“, drugi pak veruju u moć predviđanja, te da je sudbina svakog od nas zapisana, a upravo astrologija nam omogućava da saznamo šta nas to očekuje.

Etimološki posmatrano termin astrologija potiče iz grčkog jezika, od reči αστρολογία, u značenju nauka o zvezdama. Po definiciji, astrologija je pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa, posmatrano sa zemlje, dovodi u vezu sa osnovnim osobinama pojedinca i njihovom interakcijom, sa društvom nacijama, događajima u svetu itd.

Najjednostavnije može se reći da nas astrologija uči zakonima koji vladaju u Univerzumu, te da nam ista otkriva buduće događaje, odnosno našu sudbinu. Osoba koja se bavi astrologijom naziva se astrolog.

Astrologija potiče iz drevnih vremena kada su broni narodi pokušavali da odgonetnu brojne pojave koje su se odvijale na zemlji. Ovde je bitno istaći jedan pojam, a to je horoskop koji predstavlja astrološku kartu čoveka i daje informacije ne samo o njegovom karakteru i prošlosti, već i o sudbini koja ga očekuje.

Iako je u početku astrologija bila sastavni deo astronomije, tokom 20-og veka odvojila se od nje kao zasebna veština, koja nije bila priznata kao nauka, jer postoje brojne tvrde koje je nemoguće dokazati ili praktično primeniti. Primera radi, astrolozi mogu reći da je Uran zaslužan za sitniju građu i niži rast određene osobe, ali za to ne postoje konkretni dokazi.

Sa druge strane astrolozi zastupaju mišljenje da astrologija u osnovi objašnjava uticaj koje planete imaju na čoveka. Po nijma ona je ništa drugo, do čitanje simbola čijim se povezivanjem dobija slika o psihičkim i fizičkim osobinama određene osobe, njenim sklonostima i svemu što je u životu očekuje.

Podela astrologije prema području interesa:

Astrometeorologija

Prognoziranje vremena praćenjem i tumačenjem dnevnih kretanja planeta, pri čemu su najbitniji jaki aspekti koje tvore (naročito prema Suncu), zatim položaj planeta u znacima i elementima, dok su kuće zanemarive.

Horarna astrologija

Daje odgovor na konkretno pitanje. Astrološka karta se izrađuje prema vremenu i mestu u trenutku u kojem je pitanje, jasno formulisano, postavljeno astrologu tj. on ga shvatio. Jednostavna i praktična, tumači se samo onaj deo karte koji je tematski obuhvaćen pitanjem. Uobičajeno je koristiti osnove i pravila tradicionalne astrologije kao i Regiomontanus sistem podele kuća.

Natalna astrologija

Bavi se svim segmentima života pojedinca; od psihološke strukture, karaktera, temperamenta, naslednih faktora, fizičke konstitucije i kondicije, do interakcije sa okolinom, odnosa sa ljudima i situacijama koje nam život donosi. Natalna karta se izrađuje prema vremenu (datum, sat i minute) i mestu rođenja, i ona je osnova svega, sve ostalo se temelji na njoj – predikcije, sinastrijske karte, elekcione karte itd.

Sinastrija ili uporedna astrologija

Grana astrologije koja se bavi tumačenjem odnosa dve osobe na temelju uporedbe njihovih natalnih karti; pri čemu se pažnja obraća na sklad ili nesklad naglašenih znakova, elemenata i kvaliteta, međusobne planetarne aspekte, kao i uticaj planeta jedne osobe na kuće i uglove natalne karte druge. Takođe se mogu izraditi i horoskopi kombinacijom natalnih podataka obe osobe – kompozit, Davison horoskop.

Elekciona astrologija

Ima za cilj pronaći najpovoljniji trenutak za otpočinjanje nekog poduhvata. Elekciona karta izrađuje se u kombinaciji sa natalnom tj. kartom osnivanja preduzeća i sl. No, ukoliko je u pitanju manje važna aktivnost ili podaci nisu poznati, elekciona karta se može izraditi zasebno, s tim da se u vidu ima dobar smeštaj i povezanost onih elementa karte koji se odnose na prirodu i cilj planiranog poduhvata.

Mundana astrologija

Analizom i predviđanjem obuhvata sva zbivanja unutar država i naroda; od političkih, ratnih, gospodarskih, društvenih, do prirodnih nepogoda. Horoskopi se izrađuju prema vremenu i mestu u kojem se događaj odvio ili započeo. Npr. horoskop države izrađuje se prema vremenu i mestu proglašenja nezavisnosti, postavljanje novog režima, krunidbe vladara i sl.

Antropološka astrologija

Bavi se korelacijom između antropoloških tipova (rasa) i njima adekvatnih astroloških znakova. Na primer, astrološkom tipu Ovna odgovara antropološki tip dinarca, astrološkom tipu Blizanca – antropološki tip nordida, tipu Raka – tip Istoka (žute rase), tipu Strelca – tip afričkih crnaca i potomaka evropskih kromanjonaca koji su po nekim teorijama poreklom iz Afrike, itd. Antropološka astrologija tvrdi da se svaki antropološki tip rađa u svakom astrološkom znaku, ali samo oni koji se slučajno rode u adekvatnom znaku, bivaju motivisani da poveruju u astrologiju.

drustvoastrologa@gmail.com

Šta ponuda uključuje ?

Konsultacija sa astrologom putem telefona u trajanju od 20 minuta

Po dobijanju kupona kupac dostavlja kupon i kontakt telefon na das.radmilo@gmail.com kako bi Vam termin za konsultaciju bio zakazan.
Konsultacije se obavljaju isključivo vikendom.
U zakazanom termni astrolog poziva Vas tako da skrivenih troškova nema.
Konsultacije se ne mogu spajati niti se mogu obaviti dve u istom danu

Jedna osoba moze kupiti tri kupona za sebe i više kupona na poklon
Blagovremeno neotkazana konsultacija smatraće se iskorišćenom

 

Preostalo vreme za kupovinu
1.000.00 RSD 440.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  • Za vašu recenziju se čeka odobrenje

    Dramamine Buy Australia buy stromectol pills for scabies

  • Slični oglasi:

    062 76 78 78