Tretman dermapenom i kompletna analiza stanja organizma - Popust.com

Tretman dermapenom i kompletna analiza stanja organizma

Dermapen sa hijaluronskim koktelima, vitaminima, mineralima i kolagenom

, , , , ,

Dermapen koristi fine i tanke iglice, te se prilikom tretmana oseća samo blago peckanje. Mikroiglice su smeštene na sam vrh dermapena. To su iglice dužine 0,2 do 2,5mm koje su manje invazivne za kožu, zahvaljujući svom specifičnom obliku. Koja će dužina iglica biti zavisi od indikacija i potreba klijenta. Iglice prodiru kroz kožu pod uglom od 90 stepeni. Stimulacijom kože podstiče se pojačana proizvodnja kolagena i elastina u fibroblastima, pa je efekat trajniji, a regeneracija brža. Ovaj postupak se naziva neo-kolageneza.

​U toku tretmana se postepeno ubacuje koktel, kako bi penetracija bila potpuna i efektna. Dubina iglica i sastav koktela koji se ubacuju zavise od regije koja se tretira i efekta koji se želi postići tretmanom. Površine kao što su regija oko očiju, čelo i vrat se rade sa kraćim mirkoiglicama, dok se obrazi i delovi tela rade dužim iglicama.​ Ceo postupak se izvodi u lokalnoj anesteziji sa anestetik kremom, kako bi se uklonio sav potencijalni bol. Prvi rezultati su vidljivi odmah a pravi nakon dve nedelje. To je minimalan vremenski period za sintetisanje novih kolagena i elastičnih vlakana. Za postizanje najboljih rezultata preporuka je da se uradi serija tretmana.​ Sam tretman traje oko pola sata. Nakon tretmana se nanosi odgovarajuća maska koja dodatno hrani i umiruje kožu. Nakon dermapen tretmana ne preporučuje se izlaganje suncu dve nedelje, a posle tog perioda, preporučuje se korišćenje zaštitnog faktora, kako ne bi oštetili mladu kožu. Tog dana dok traje oporavak kože, ne preporučuje se upotreba šminke, kao ni fizička aktivnost zbog moguće infekcije.

GRATIS dobijate komplentnu analizu celokupnog stanja organizma kvantnim magnetnim analizatorom gde se često može videti uzrok vašeg problema sa kozom (hormonalni dizbalans, dehidratacija, insulinska rezistencija, nedostatak vitamina, minerala, kolagena) pa se sa lečenjem celog organizma lakše i brže dolazi do željenih rezultata a samim tim lepše i blistave kože.

Ordinacija Leona Life

Šta ponuda uključuje ?

  • Tretman dermapenom u trajanju od 30 minuta
  • kompletnu analizu citavog organizma

Preostalo vreme za kupovinu
8000.00 RSD 2500.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78