Tretman u hiperbaričnoj komori - Popust.com

Tretman u hiperbaričnoj komori

Na uplaćena dva tretmana dobijate jedan gratis

, , , , ,

Najprirodniji način da se organizam oporavi nakon preležanog virusa.

NA KOJI NAČIN HIPERBARIČNA KOMORA DELUJE NA LJUDSKI ORGANIZAM?

Hiperbarične komore povećavaju količinu kiseonika u ćelijama na račun rastvorenog kiseonika u plazmi. Poboljšavaju cirkulaciju krvi smanjujući viskoznost plazme ,povecavajuci elasticnost membrane eritrocita i smanjujuci agregaciju trombocita i leukocita. Sve više ljudi odlučuje se za ovu terapiju jer je efikasna u usporavanju starenja ćelija, smanjenju otoka i detoksikaciji organizma. Osim što poboljsava cirkulaciju, energiju i izdržljivost, regenerišu se i spoljašnji i unutrašnji organi.

HIPERBARIČNA KOMORA – ENERGIJA ŽIVOTA

Sam proces starenja je proces slabljenja metaboličkih, adaptacionih i odbrambenih funkcija ćelija, tkiva i organskih sistema. Pre svega smanjuje se mogućnost transporta kiseonika zbog sužavanja krvnih sudova. Dok boravite u hiperbaričnoj komori kiseonik se cak do 20 puta brže rastvara u organizmu nego na normalnom atmosferskom pritisku. Tako rastvoren stiže i tamo gde u normalnim uslovima ne bi mogao zbog prepreke u cirkulaciji ili oštecenja krvnog suda.

KOME SE PREPORUČUJE HIPERBARICNA KOMORA?

Boravak u hiperbaričnoj komori preporučuje se potpuno zdravim osobama ali i osobama kod kojih su dijagnostikovana određena oboljenja. Sve širu primenu ima i u negi kože jer se dobrom reoksigenacijom obezbeđuje da koža bude lepa i da ima zdravu funkciju. Primena hiperbarične oksigenacije jeste najuspešniji nacin očuvanja kožnog pokrivača i u kozmetičkom i u zdravstvenom smislu.

ZNAČAJ HIPERBARIČNE OKSIGENACIJE ZA SPORTISTE

Ovaj tretman naročito se preporučuje sportistima kako za poboljšanje opšteg stanja organizma tako i za lečenje povreda. Kiseonik kod preloma kostiju ubrzava stvaranje kalusa (koštana masa koja ponovo spaja prelomljene kosti). Komora skraćuje oporavak od preloma kostiju, nošenje gipsa i imobilizacije za 30 procenata.

Pomaže pri bržem oporavku organizma posle enormnih fizičkih opterećenja, kada sportista dolazi u stanje relativne hipoksije, odnosno ima višak ugljen- dioksida a manjak kiseonika.

KOME SE NE PREPORUČUJE TRETMAN?

Pacijentima obolelim od tumora koji su na citostatskoj terapiji, epilepsije, astme, pacijentima sa spontanim pneumotoraksom (bolest pluća koja nastaje zbog nakupljanja vazduha u pleuralnoj supljini), trudnicama,osobama sa povisenom telesnom temperaturom.

O2 BARIC CENTAR

 

Šta ponuda uključuje ?

Jedan tretman od 60 do 90 minuta u hiperbaričnoj komori

Preostalo vreme za kupovinu
5000.00 RSD 2500.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78