Ultrazvuk po izboru - Popust.com

Ultrazvuk po izboru

Ginekološki UZ ili UZ dojki ili UZ pazušnih jama ili UZ mekih tkiva

, ,

Žao nam je, ovaj kupon trenutno nije u ponudi.
Pogledajte druge kupone iz ove kategorije na ovom linku

Ginekoliški ultrazvuk

Ultrazvučnim pregledom, ginekolog određuje veličinu i položaj materice, debljinu endometrijuma, eventualno prisustvo miomatoznih promena, veličinu i položaj jajnika, prisustvo folikula na jajnicima i stanje jajovoda.

Ultrazvuk dojke

Ultrazvuk dojke je metoda pregleda koja se preporučuje kod mlađih pacijenata, zena do 40 godina, zbog povećane senzitivnosti, kada je u pitanju žlezdana struktura. U toku ovog pregleda pacijent nije izložen zračenju, metoda nije bolna, pa svakako, preporučuje se i kao preventivni pregled, koji je najbolje uraditi izmedju 5-tog i 12-tog dana menstrualnog ciklusa. Kako zene, tako i muškarci, mogu odraditi ovaj pregled, radi praćenja neke promene, ukoliko je potrebno.

Ultrazvuk podpazušnih jama

Ovim  pregledom se mogu dijagnostikovati  promene u površnim slojevima kože i podkožnog tkiva – one se najčešće napipaju kao pokretne i bezbolne, manje ili veće kuglice koje su pre svega poreklom zapušenih izvodnih kanala znojnih i lojnih žlezda i uraslih folikula dlaka, takođe i promene u dubljim slojevima pazušnih jama poreklom pre svega od uvećanih limfnih nodusa, ređe krvnih sudova, nerava i masnog tkiva pazušne jame. Sve ove promene mogu biti pokretne ili nepokretne, bezbolne ili bolne, sa kožom iznad njih koja je neizmenjena ili na različite načine izmenjena, što će uticati na tok daljeg ispitivanja.

Ultrazvuk mekih tkiva

Ultrazvučni pregled mekih tkiva je neinvazivna dijagnostička metoda kojom se uz pomoć sonde i gela (koji se postavljaju na ispitivani deo tela), putem ultrazvučnog aparata na ekranu prikazuju i analiziraju meka tkivamišići različitih regija, potkožno masno tkivo, limfne žlezde, nervi.Analiza mekih tkiva omogućava  posmatranje morfologije, procenu težine povreda, izrasline i njihovu vaskularizaciju, uvid u patološko izmenjena stanja mekih tkiva.

 

Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara iz renomiranih beogradskih bolnica. Ginekologija, fizijatrija, hirurgija i estetska medicina su primarne oblasti rada poliklinike, ali u skladu sa medicinskim stanjem i zahtevima pacijenata, pružamo I konslutantske usluge lekara svih specijalnosti i grana medicine, jer zdravlje pacijenata nam je na prvom mestu!
Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda nudimo:
– kompletnu zdrastvenu zaštitu i prevenciju – rano otkrivanje bolesti
– specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skadu sa posebnim programom preventive.

Ambijent je moderno dizajniran i uz izuzetno ljubazno osoblje stvara prijatnu atmosferu i uliva poverenje, dok odlična lokacija naše zdrastvene ustanove (u samom centru Beograda, nadomak Glavne železničke stanice i međunarodne Autobuske stanice) obezbeđuje laku dostupnost.
Sigurni da uvek možemo da izađemo u susret svim Vašim medicinskim potrebama, očekujemo Vas, da zajedno vodimo računa o Vašem zdravlju.

Šta ponuda uključuje ?

  • Ginekološki ultrazvuk ili
  • ultrazvuk dojki ili
  • ultrazvuk pazušnih jama ili
  • mekih tkiva

Preostalo vreme za kupovinu
4000.00 RSD 2690.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78