Uporedni ljubavni horoskop - Popust.com

Uporedni ljubavni horoskop

Ljubavni horoskop za 320 rsd umesto 1200 rsd

, , , , , , , , ,

Žao nam je, ovaj kupon trenutno nije u ponudi.
Pogledajte druge kupone iz ove kategorije na ovom linku

Astrologija odnosa ili sinastrija spada u najtraženiju granu astrologije. To nije novost, niti posledica modernog doba. Od kada postoji astrologija, uvek je bila korišćena da bi se nekome osigurao dobar brak – sklad ljubavi i obaveza. Varaju se oni koji misle da je brak predstavljen samo Venerom. To je samo zaljubljenost, leptirići u stomaku i lepota koja traje u trenutku. Međutim pravi odnos traži komponente koje donosi Saturn – istrajnost (stalno ponavljam – podignu tu dasku čoveče), požrtvovanost (opet fudbal na programu), odgovornost (žena će se ljutiti), pokornost (da draga), disciplina (skretanje pogleda sa atraktivne plavuše, skretanje pogleda sa 10-og para cipela u radnji), poštovanje ( ja cenim svog muža-ženu…). Saturn nam uvek predlaže stvari koje nam se ne dopadaju da sami radimo ali veoma smo zadovoljni kada se drugi prema nama tako ponašaju…

Uz sinastrički horoskop astrologa Radmila Savovića, otkrijte sve nepoznanice vašeg odnosa i sa tom spoznajom krenite u građenje još uspešnije i stabilnije veze.

Sinastrija ili uporedna astrologija

Grana astrologije koja se bavi tumačenjem odnosa dve osobe na temelju uporedbe njihovih natalnih karti; pri čemu se pažnja obraća na sklad ili nesklad naglašenih znakova, elemenata i kvaliteta, međusobne planetarne aspekte, kao i uticaj planeta jedne osobe na kuće i uglove natalne karte druge. Takođe se mogu izraditi i horoskopi kombinacijom natalnih podataka obe osobe – kompozit, Davison horoskop.

DAS-Društvo astrologa Srbije
Ima za cilj okupljanje eminentnih i najpriznatijih astrologa Srbije, kao i ljubitelja astrologije. Vodeća osoba ovog udruženja je astrolog i numerolog Radmilo Savović koji se astrologijom uspešno bavi od 1992. godine i jedan je od osnivača prve škole astrologije i numerologije.

 

Šta znači astrologija? Koja je njena definicija? Šta znači biti astrolog?

Pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa dovodi u vezu sa osnovnim osobinima pojedinaca i njihovom sudbinom.

Šta je astrologija, njena definicija i objašnjenje zašto se ne tretira kao nauka pitanja su koja muče mnoge od nas. I dok jedni osporavaju astrologiju kao nauku i odbijaju da poveruju da je čovekova sudbina zapisana „tamo negde“, drugi pak veruju u moć predviđanja, te da je sudbina svakog od nas zapisana, a upravo astrologija nam omogućava da saznamo šta nas to očekuje.

Etimološki posmatrano termin astrologija potiče iz grčkog jezika, od reči αστρολογία, u značenjunauka o zvezdama. Po definiciji, astrologija je pseudonauka koja položaje, odnose i kretanja planeta i drugih nebeskih tela u odnosu na sazvežđa, posmatrano sa zemlje, dovodi u vezu sa osnovnim osobinama pojedinca i njihovom interakcijom, sa društvom nacijama, događajima u svetu itd.

Najjednostavnije može se reći da nas astrologija uči zakonima koji vladaju u Univerzumu, te da nam ista otkriva buduće događaje, odnosno našu sudbinu. Osoba koja se bavi astrologijom naziva se astrolog.

Astrologija potiče iz drevnih vremena kada su broni narodi pokušavali da odgonetnu brojne pojave koje su se odvijale na zemlji. Ovde je bitno istaći jedan pojam, a to je horoskop koji predstavlja astrološku kartu čoveka i daje informacije ne samo o njegovom karakteru i prošlosti, već i o sudbini koja ga očekuje.

Iako je u početku astrologija bila sastavni deo astronomije, tokom 20-og veka odvojila se od nje kao zasebna veština, koja nije bila priznata kao nauka, jer postoje brojne tvrde koje je nemoguće dokazati ili praktično primeniti. Primera radi, astrolozi mogu reći da je Uran zaslužan za sitniju građu i niži rast određene osobe, ali za to ne postoje konkretni dokazi.

Sa druge strane astrolozi zastupaju mišljenje da astrologija u osnovi objašnjava uticaj koje planete imaju na čoveka. Po nijma ona je ništa drugo, do čitanje simbola čijim se povezivanjem dobija slika o psihičkim i fizičkim osobinama određene osobe, njenim sklonostima i svemu što je u životu očekuje.

drustvoastrologa@gmail.com

Šta ponuda uključuje ?

Po dobijanju kupona, kupac dostavlja na das.radmilo@gmail.com imena, prezimena i datume rođenja obe osobe, ceo kupon, kao i kratak opis odnosa sa drugom osobom (radi boljeg tumačenja aspekata), u roku ne dužem od 7 dana dobija izrađen i protumačen uporedni horoskop u elektronskom formatu na 3-4 kucane strane.

 

Preostalo vreme za kupovinu
1.200.00 RSD 320.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78