Vrtić za decu - Vrtić Topolino - Popust.com

Vrtić za decu – Vrtić Topolino

Kupovinom vaučera od 1000 dinara dobijate besplatno prvi mesec i na drugi mesec 20% popusta na korišćenje vrtića!

, , , , ,

Vrtić Topolino, smešten je na obroncima Zvezdarske šume u svojevrsnoj oazi mira, tišine i svežeg vazduha, sa čijeg uzvišenja se pruža predivan pogled na Dunav i njegovu okolinu. Sa ograđenim, sigurnim i bezbednim dvorištem koje prekrivaju zelene travnate površine, stabla trešnje, jabuke i lešnika koji prave prirodnu hladovinu, drvenim dvorcem, kućicama za patuljke, toboganima, ljuljaškama i klackalicama, Vrtić „Topolino“ obezbeđuje deci konstantan boravak na svežem vazduhu u prirodnom ambijentu Zvezdarskog parka. Vaspitno obrazovne aktivnosti predviđene Programom rada ustanove, vezane za upoznavanje čovekove životne sredine, biljnog i životinjskog sveta, istraživačke aktivnosti malih ali budućih velikih naučnika, mogu se planirati i realizovati u neposrednoj okolini vrtića. Svakodnevne šetnje uređenim stazama Zvezdarske šume, mogućnost sprovođenja svakodnevnih telesnih vežbi na otvorenom, predstavljaće prioritet u radu sa decom kada je u pitanju podsticanje i praćenje fizičkog i psiho-socijalnog zdravlja dece.

Naš vrtić je klimatizovan, obezbeđen alarmom i video nadzorom koji pokriva najvažnije tačke unutar i izvan vrtića.

Prostor vrtića „Topolino“ u potpunosti je prilagođen dečjim uzrasnim potrebama i interesovanjima i raspolaže kapacitetom za tri uzrasno vaspitne grupe – mešovita jaslena grupa ( 1-3 godine ) odnosno dve mešovite vrtićke grupe ( 3-7 godine ). Prostorije u kojima borave mališani, podeljene su prema centrima interesovanja dece na senzomotorni, istraživački, kreativni, muzički, dramski, imitativni, manipulativno-graditeljski odnosno računarski centar interesovanja. Svi pomenuti centri interesovanja i učenja, opremljeni su najsavremenijim didaktičkim materijalima, edukativnim nastavnim sredstvima i igračkama.

Pažljivo osmišljen enterijer vrtića u kojem dominiraju detalji urađeni od najkvalitetnijeg drveta, terase sa kojih se pruža predivan pogled na Zvezdarsku šumu, Dunav i okolinu, svakako odgovaraju potrebama i ukusu savremenog deteta kao i njihovih roditelja da se razvijaju i napreduju u stimulativnom prostoru i okruženju.

topolino.rs/

Šta ponuda uključuje ?

KUPOVINOM VAUČERA DOBIJATE PRVIH MESEC DANA POTPUNO BESPLATAN VRTIĆ A SLEDEĆEG MESECA OSTVARUJETE POPUST OD 20% NA CENU KOJA IZNOSI 29000 DINARA

Vaspitno obrazovni rad u Vrtiću „Topolino“ organizovan je kroz:

● obuhvat dece od 1 do 3 godine starosti u jaslenim celodnevnim grupama
● obuhvat dece od 3 do 5,5 godina u obdanišnim celodnevnim grupama
● obuhvat dece od 5,5 do 6,5 godina u okviru obaveznog pripremnog predškolskog programa u celodnevnom boravku

Preostalo vreme za kupovinu
29000.00 RSD 1000.00 RSD
Kupi

Kako iskoristiti kupon ?

Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za štampanje i iz Vašeg profila.

Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom, PostFin-om ili Ekreditom.

Kupon ćete dobiti za dva radna dana ukoliko uplatu izvršite opštom uplatnicom ili internet bankarstvom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Slični oglasi:

062 76 78 78