Pravila o kolačićima - Popust.com

Pravila o kolačićima

O ovoj politici kolačića – pravila

Ova Pravila o kolačićima objašnjavaju šta su kolačići i kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo, tj. Informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i kako se te informacije koriste i kako kontrolisati postavke kolačića. Za dodatne informacije o tome kako koristimo i čuvamo vaše lične podatke, pogledajte našu Politiku privatnosti.

Možete u bilo kom trenutku promeniti ili povući svoj pristanak iz Izjave o kolačićima na našoj web stranici
Saznajte više o tome ko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo lične podatke u našoj Politici privatnosti.
Vaš pristanak odnosi se na sledeće domene: popust.com

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za čuvanje malih podataka. Čuvaju se na vašem uređaju kada se web lokacija učita u vaš pretraživač. Ovi kolačići pomažu nam da web mesto pravilno funkcioniše, učini ga sigurnijim, pruži bolje korisničko iskustvo i razumemo učinak web mesta te da analiziramo šta funkcioniše i gde treba poboljšati.

Kako koristimo kolačiće?

Kao i većina internetskih usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane u nekoliko svrha. Kolačići prve strane uglavnom su potrebni da bi web stranica funkcionisala na pravi način i oni ne prikupljaju nikakve podatke koji vas mogu identifikovati.

Kolačići treće strane koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe kako bi se razumelo kako web lokacija funkcioniše, kako komunicirate s našom web stranicom, kako biste zaštitili naše usluge, pružili oglase koji su relevantni za vas, a sve u svemu pružaju vam boljeg i poboljšanog korisnika iskusite i pomozite ubrzati buduće interakcije s našim web mestom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Osnovno: Neki su kolačići neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprečavanje bilo kakvih sigurnosnih pretnji. Oni ne prikupljaju i ne čuvaju nikakve lične podatke. Na primer, ovi kolačići omogućavaju vam da se prijavite na svoj račun i dodate proizvode u svoju korpu te da sigurno izvršite naplatu.

Statistika: Ovi kolačići čuvaju informacije poput broja posetioca web stranice, broja jedinstvenih posetioca, koje su stranice web stranice posećene, izvora posete itd. Ovi podaci pomažu nam da razumemo i analiziramo koliko dobro web stranica radi i tamo gde je potrebno poboljšanje.

Marketing: Naša web stranica prikazuje oglase. Ovi kolačići se koriste za personalizaciju oglasa koje vam prikazujemo tako da vam znače. Ovi kolačići pomažu nam i da pratimo efikasnost ovih oglasnih kampanja.
Informacije sačuvane u ovim kolačićima takođe mogu koristiti nezavisni dobavljači oglasa za prikazivanje oglasa na drugim web lokacijama u pregledaču.

Funkcionalno: To su kolačići koji pomažu u određenim nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja poput video zapisa ili deljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići pomažu nam da pohranimo vaše postavke i postavke pregledanja poput jezičkih postavki, tako da imate bolje i efikasnije iskustvo prilikom budućih poseta web lokaciji.

Kako mogu kontrolisati postavke kolačića?

Ako se kasnije odlučite promeniti svoje postavke tokom sesije pregledanja, na svom ekranu možete kliknuti karticu „Politika privatnosti i kolačića“. Ovo će ponovo prikazati obaveštenje o pristanku koje vam omogućava da promenite postavke ili u potpunosti povučete pristanak.

Uz to, različiti pregledači nude različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promeniti postavke svog pregledača da blokirate / izbrišete kolačiće. Da biste saznali više o upravljanju i brisanju kolačića, posetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

062 76 78 78